Каква е визията и стилът на политиците у нас?

В студиото на „България сутрин“ Милена Хлебарова, експерт по протокол коментира визията и поведението на политиците у нас. Според нея е силно препоръчително политиците, да приличат на електората, който ги избира.

„Някои политици, желаят да изглеждат така, както изглежда електоратът, което е правилно“, сподели тя. Хлебарова даде мнението си за някои от големите лица на българската вътрешнополитическа сцена. Първо започна с Корнелия Нинова от БСП.

„Визуалният стил на Нинова се подобри много. Тя трябва да се доближава до електората си, той определя външния ѝ вид. Трябва да се съобрази с хората, които гласуват за нея. Тя се опитва да хване духа на промяната, но ѝ препоръчвам да не е толкова остра в изказванията си“. обясни експертът пред Bulgaria ON AIR.

Акцентът падна и върху лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Бойко Борисов продължи да се кара, той изключително много изостава в имиджа си. Той е уплашен и прекалено консервативен. Черният кожен шлифер е от едно друго време. Вторият път, когато стана министър-председател имаше една позитивна промяна. Сега се държи много не-модерно“, каза Хлебарова.

Според нея партиите прекалено много са заложили на рекламната кампания, а не да слязат при хората и да говорят с тях. Друго лице от политическата сцена, чиято визия бе коментирана бе Десислава Радева, първата дама.

„Десислава Радева не може да бъде политическо лице на небосклона. Тя трябва да се съобрази с позицията си на съпруга на президента. Ако се опита да играе главна роля, много бързо ще събере негативи. Държавата няма да позволи жена да я ръководи задкулисно“, коментира експертът.

Прочети още на: http://www.bgonair.bg/sutreshen-blok/2017-03-20/kakva-e-viziyata-i-stilat-na-polititsite-u-nas